Despre noi

IOANA ALEXANDRA DUMITRU
Psiholog Clinician și Psihoterapeut în supervizare

Psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România, absolventă a Facultății de Psihologie și a formării profesionale în Psihoterapie Scurtă Strategică la Centrul de Terapie Strategică din România. Sunt psiholog clinician cu drept de liberă practică și psihoterapeut având formare în terapie scurtă strategică, în supervizare.

De asemenea, am urmat cursurile de formare pentru Practician Business and Life Coach, Practician Time Line Therapy, Practician Neuro-Linguistic Programming (NLP), Hipnoterapeut, certificate The American Board of NLP si The American Board of Hypnotherapy.

Experiența profesională am început-o practicând terapie comportamentală, logopedie, terapie prin artă și dezvoltare personală cu copii, cu diferite tulburări. La care a presupus și consilierea clinică a părinților și îndrumarea acestora spre a atinge eficiența maximă a terapiei copiilor, pentru a-i ajuta în rezolvarea conflictelor, a problemelor de învățare și adaptare socială. Am administrat și interpretat teste psihologice de evaluare a inteligenței, a nivelului de dezvoltare la copii, starea emoțională, aptitudinilor sau personalității.

În ultimii ani, am dobândit experiență în lucrul cu adulții și adolescenții în propriul Cabinet de Psihoterapie.

Pe tot parcursul anilor de când am început această minunată călatorie alături de cei care au avut nevoie de îndrumare, am realizat că întotdeauna există o posibilitate de schimbare în direcții sau moduri inimaginabile și că este nevoie doar de un moment de curaj pentru a lovi prima pisă de domino și a vedea reacția în lanț la această schimbare.

Programează o întâlnire cu Ioana Dumitru

Telefon: 0732 622 409
Email: ioana@putereainterioara.ro

ANDREEA VOINEA
Psihoterapeut în supervizare

Psiholog cu formare în “ Psihologie Scurta Strategică “, școală afiliată Centrului de Terapie Strategică din Arezzo Italia. Sunt o persoană empatică și aplecată către creșterea și formarea continuă, în vederea însoțirii clienților în călătoria lor personală. În acest scop am parcurs peste 150 de ore de dezvoltare personală, am participat la workshop-uri de constelații familiale, respirație pneuma și respirație holotropică.

De asemenea, am urmat cursurile de formare pentru Practician Business and Life Coach, Practician Time Line Therapy, Practician Neuro-Linguistic Programming (NLP), Hipnoterapeut, certificate The American Board of NLP si The American Board of Hypnotherapy.

Mi-am dobândit experiența participând la cursuri de psihologie experențială, cursuri de psihologie transpersonală, cursuri de terapie de cuplu și familie, cursuri de analiză tranzacțională, precum și cursuri de hipnoză clinică și ericksoniană, precum și prin ședințele de terapie 1 – 1, în cabinetul propriu.

Am experiență în lucru cu adolescenții, adulții, cupluri sau familii, precum și experientă lucrului cu oamenii dobandită în mediul organizațional.

Vă voi însoți în cadrul procesului terapeutic să găsim împreună soluția dincolo de problemă, întrucât “O problemă nu poate fi rezolvată la același nivel la care a fost creată.” Albert Einstein.

Programează o întâlnire cu Andreea Voinea

Telefon: 0726 211 866
Email: voineaandreea72@gmail.com

Cum te putem ajuta?

Scopul nostru este de a crea un mediu cât mai confortabil, sigur, în care vom lucra împreună pentru a atinge obiectivul dorit

Hai să ne cunoaștem!

Așa cum spune Jacques Salome, un renumit psihosociolog,   „un angajament lucid și sincer presupune acceptarea faptului că orice implicare este o implicare a trei componente: eu, tu și o parte de necunoscut și de mister legată de evoluţia posibilă a fiecăruia. Mă angajez şi faţă de această parte de mister din tine, parte necunoscută ţie, parte necunoscută mie, un potenţial pentru schimbare pe care nici tu, nici eu nu-l putem ignora, nici ascunde prea multă vreme”.

Programează o întâlnire

Întrebări frecvente

Ce mă recomandă?

Pe lângă experiența mea profesională, mă informez constant despre ultimele dezvoltări sau progrese în domeniul psihologiei și despre studierea proceselor mentale și comportamentale umane, individuale și colective prin participarea la conferințe, training-uri și workshop-uri.

Ai nevoie de îndrumare pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit, situația actuală sau o anumită relație?

De când mă știu, misiunea mea a fost, este și va fi aceea de a-i ajuta pe ceilalți, de a destinde atmosfera (atunci când este cazul) și, de a instiga la zâmbit! Indiferent de cazul cu care ne vom confrunta, vor exista multe modalități prin care pot interveni pentru a-ți fi de ajutor. Cel mai important lucru este să vrei să schimbi traseul pentru ca împreună, să dăm startul unei avalanșe de schimbări benefice pentru tine.

Treci prin-un impas, o traumă sau printr-o schimbare care te afectează emoțional și ai nevoie de ajutor pentru a ști cum să depășești?

Îmi doresc să fiu alaturi de tine, cel care ai hotărât că ai nevoie de o schimbare sau de îndrumare pentru a depăși o anumită situație problematică din viața ta. Vreau să te ghidez în a te re/descoperi și să găsim împreună resurse interioare pentru o calitate mai bună a vieții tale.