Psihoterapeut Andreea Voinea

Psiholog cu formare în “ Psihologie Scurta Strategică “, școală afiliată Centrului de Terapie Strategică din Arezzo Italia. Sunt o persoană empatică și aplecată către creșterea și formarea continuă, în vederea însoțirii clienților în călătoria lor personală. În acest scop am parcurs peste 150 de ore de dezvoltare personală, am participat la workshop-uri de constelații familiale, respirație pneuma și respirație holotropică.

De asemenea, am urmat cursurile de formare pentru Practician Business and Life Coach, Practician Time Line Therapy, Practician Neuro-Linguistic Programming (NLP), Hipnoterapeut, certificate The American Board of NLP si The American Board of Hypnotherapy.

Mi-am dobândit experiența participând la cursuri de psihologie experențială, cursuri de psihologie transpersonală, cursuri de terapie de cuplu și familie, cursuri de analiză tranzacțională, precum și cursuri de hipnoză clinică și ericksoniană, precum și prin ședințele de terapie 1 – 1, în cabinetul propriu.

Am experiență în lucru cu adolescenții, adulții, cupluri sau familii, precum și experientă lucrului cu oamenii dobandită în mediul organizațional.

Vă voi însoți în cadrul procesului terapeutic să găsim împreună soluția dincolo de problemă, întrucât “O problemă nu poate fi rezolvată la același nivel la care a fost creată.” Albert Einstein.